När blir jag notifierad?

En notifiering skapas när:

• Du blir omnämnd i ett inlägg eller i en kommentar
  • Någon lämnar en kommentar på ditt inlägg eller kommenterar samma inlägg som du
  • Någon delar ditt inlägg
  • Någon lägger till dig som kontakt
  • Om du  är gruppadministratör och en medlem läggs till i din grupp
  • Någon gillar ditt inlägg eller din kommentar
  • Ett inlägg skapas i en grupp där du är medlem
  • En fil läggs till i en av dina grupper eller en befintlig fil blir uppdaterad
  • Någon lägger till en delad länk i en grupp som du är medlem i

Hur ställer jag in att jag vill bli notifierad med e-post?

Notifieringar kan också fås som e-postmeddelanden. Klicka på kugghjulet till höger om ditt namn för att göra inställningen. Välj "Notifieringar" i listan och kryssa i de notifieringarna du vill ha som e-postmeddelande.

Hur ställer jag in att jag vill bli notifierad med push-notiser i Mobilappen?

Notifieringar kan också fås som push-notiser i Mobilappen. Klicka på kugghjulet till höger om ditt namn för att göra inställningen. Välj "Notifieringar" i listan och kryssa i de notifieringarna du vill ha som push-notiser.

Notifiering inställningar