help.sitevision.se hänvisar alltid till senaste versionen av Sitevision

Filer - Inställningar

Modulen Filer används på gruppsidor för att visa filer som finns i gruppen.

Filer- allmänt

Inställningar

Visa antal filer

Ställ in antalet filer som ska visas i listan på gruppsidan. Standardvärdet är 5 filer.

Målsidor

Använd en egen sida för att visa information om en fil

Målsidor är de sidor vissa moduler använder för att presentera information. Här pekar man ut en sida som innehåller modulen Alla filer som kan visa upp detaljer om en fil.

Denna modul kräver licens för Sitevision intranät.

Denna sida publicerades:

Hjälpte informationen dig?